fbpx

Corporate Finance

Corporate Finance

In de levenscyclus van ieder bedrijf doen zich spannende momenten voor. U kunt daarbij denken aan het aantrekken van (groei)financiering, participatie, het overnemen van een bedrijf en bedrijfsopvolging. Dat zijn de momenten waarop de vraag ontstaat: “Wat is mijn of zijn bedrijf eigenlijk waard?” De ervaring leert dat emoties een rol spelen in dit proces. Op dat moment zijn wij er om onafhankelijk met je mee te denken. En dat vindt men wel zo prettig. Growdiction zorgt voor een objectieve analyse. We brengen u in contact met de juiste partijen en geven onderbouwd advies. Op die manier kan u de juiste beslissingen nemen. En heel vaak kunnen we er voor zorgen dat dergelijke intensieve trajecten snel worden uitgevoerd. Is dat oké?

Growdiction helpt ondernemers bij het opstellen van een bedrijfswaardering, adviseren u bij de koop van een bedrijf of de verkoop van uw eigen onderneming. Maar natuurlijk kan u ons ook inschakelen voor een eventuele due diligence.

Wilt u weten of en wat wij voor u kunnen betekenen, meldt u zich dan via deze link gratis aan voor een kort maar zeer waardevol strategiegesprek met of Henk-Jan of Marco persoonlijk. Daarin bespreken we openhartig welke uitdaging u wilt overwinnen en of wij u daarbij kunnen helpen. Als wij dat kunnen vertellen we u dat, kunnen we dat niet, dan zeggen we u dat ook.