Wie

startup-593354

Kort kennismaken

Growdiction wordt bemand door Marco Junschlager en Henk-Jan van Essen. Beide hebben ruime ervaring met het laten groeien van bedrijven.

Marco heeft inmiddels 5 bedrijven gekocht en 3 verkocht. Daardoor heeft hij de meeste trucjes die aankoop- en verkoopmakelaars uitdenken, al van dichtbij gezien. Marco is gewend om met investeerders te praten, zowel VC als PE. Hij heeft functies vervuld als cco en ceo. Het laatste bedrijf waar Marco als ceo optradt, groeide van 600 naar 1800 Fte in 3 jaar tijd.
Henk-Jan heeft onderzoek gedaan naar succesvolle en minder succesvolle verkopers, en gebruikt die kennis om verkopers te leren hoe zij (nog) succesvoller kunnen zijn . Hij is na jaren van consultancy in dienst gegaan bij diverse ondernemingen om daar vanuit een directiefunctie aan de slag te gaan. Groei was altijd een logisch gevolg van zijn activiteiten.
Beide heren kennen elkaar sinds 2004, hebben gezamenlijk diverse zakelijk successen gevierd en hebben in 2017 de krachten gebundeld als Growdiction; “To GROW” is een actief werkwoord. Diction staat voor ’the art of speaking so that each word is clearly heard and understood’; dus precies die zaken doen zodat men gaat begrijpen wat er moet gebeuren en groei een logisch gevolg is.