Actieplan

Actieplan

Voordat je definitief besluit om met ons in zee te gaan, maken we samen een actieplan. De investering hiervoor hangt af van het type en de grootte van de organisatie en bedraagt minimaal € 5.000,-.

Om tot dat actieplan te komen, plannen we drie gesprekken. We krijgen terug dat dit intensieve gesprekken zijn. De gesprekken helpen bovendien voor ons beider beeldvorming. Tijdens deze gesprekken leren we elkaar beter kennen, krijg jij een indruk wie wij zijn en hoe we opereren en zien wij wie de ondernemer is die tegenover ons zit. Deze gesprekken resulteren uiteindelijk in een actieplan.

Het actieplan is een duidelijke analyse van jouw onderneming: de huidige situatie en de nieuwe uitdagingen die er on- en offline zijn. Op basis van die informatie bekijken we de sterke, maar ook de minder sterke punten van jou als ondernemer, als manager, van je MT, je producten, de bijbehorende dienstverlening en de rest van je bedrijf. Uiteraard beschrijven we wat er volgens ons nodig is om verder succesvol te kunnen ondernemen. Dankzij ons team van deskundigen, kunnen we een sterk individueel begeleidingstraject opstellen.

Wij houden van doorpakken, en de ervaring leert dat doorgaans binnen een maand dit actieplan gereed is. Op basis daarvan besluit jij welke prioritering je geeft aan de actiepunten. Je bepaalt dan ook op welke punten je onze ondersteuning wilt. Die ondersteuning is er dan voor minimaal 6 maanden, maar de meeste ondernemers met wie wij werken kiezen voor 12 maanden. De ervaring leert dat je binnen 3 à 4 maanden na de start al resultaten ziet.

Zullen we meekijken om te zien hoe we ook jouw bedrijf kunnen laten groeien? Stuur ons dan een bericht en beschrijf kort wat je graag zou willen.