In één dag per week?

In één dag per week?

In de samenwerking met ondernemers werk ik met de ‘één dag per week’ aanpak. Dat houdt het bedrag per maand laag, en het rendement hoog. Bovendien blijkt dat ruim voldoende. Tijdens die ene dag heb ik gesprekken met u, begeleid en coach ik het managementteam en de afdelingen sales en marketing. De intensiviteit, bespreken we van te voren.
Een ding staat voorop: In veel gevallen leidt deze aanpak tot (forse) groei en dat is (alleen) mogelijk als materiaal en bemanning op elkaar zijn afgestemd. Er zijn tal van redenen te bedenken waardoor dat in uw bedrijf nog niet het geval is.
Of ik met uw team ook groei kan realiseren? Die kans is zeker aanwezig. Zullen we maar eens kennismaken?
Bel me (zie header of footer), connect met me op LinkedIn, laat een bericht achter of stuur een email.
Klik hier om op LinkedIn te connecten
Klik hier om nu gelijk maar een belafspraak te plannen