Henk-Jan van Essen

Henk-Jan van Essen

In de afgelopen 20 jaar heb ik bijzondere omzetresultaten mogen boeken. Na het opzetten van vier bedrijven (3 zelf, 1 als opdracht) én diverse directiefuncties met de opdracht om te groeien, Kijk ik er naar uit om te helpen.
Mijn ideale klant? Dat is de ondernemer met een maak- en/of handelsbedrijf met ambitie én lef. Jullie behalen inmiddels meer dan 5 miljoen euro omzet en alles in u roept “We kunnen veel meer!!” Om de een of andere reden wil dat niet alleen steeds niet zo lukken.
Mag ik eens luisteren naar uw verhaal, eens meekijken met uw onderneming om eens te zien wat we samen zouden kunnen oppakken?

In de bedrijfskennis-branche staan er nogal wat ‘beste stuurlui’ aan de wal. Wat? ze verdringen elkaar op de kademuur. Daarom stap ik aan boord. Hands-on. Omdat je alleen dan, voelt wat er echt gebeurt.